Önnek fizetnek azért, hogy kávézik?

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.
Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. (A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganoderma gyógygomba kivonatot keverve készül ez a különleges, finom kávé.)

ganodermaA modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású “gyógynövény”, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

Profitáljon Ön is ebből a forgalomból! Mi adjuk hozzá a terméket, az üzleti rendszert (weboldal és webshop jelenleg 17 nyelven), és a szállítást is elvégezzük, amikor valaki rendel az Ön webáruházában.

Tudjon meg többet az üzletünkről:

Üzleti prezentáció helyett Kócsó László, a DXN legsikeresebb európai üzletépítő mesél tapasztalatairól, a DXN-ről, a ganodermás kávéról és az üzleti lehetőségről.

Induljon el az üzletben még ma! A DXN üzletben egyszeri tagsági regisztációval és egy tetszőleges termék megvásárlásával is elindulhat.

DXN Tagsági regisztráció + tetszőleges termék vásárlása

Üzleti StartA tagsági regisztráció tartalmaz egy bemutató mappát is. A tetszőleges termék a regisztrációs űrlap kitöltése után azonnal kiválasztható a webáruházból, és leadható a rendelés.

Bemutató mappa tartalma:

  • Start Füzet (Legfontosabb információk az induláshoz)
  • Start DVD (Rendkívül hasznos DXN oktató anyagok magyarul)
  • Ganoderma gomba ismertető füzet
  • Aktuális DXN termékkatalógus
  • A DXN marketing terve füzet
  • Forgalmazó jelentkezési lap
  • DXN matrica

Ára: 5.000 Ft
Regisztrációval és pl egy doboz ganoderma kávéval 10.000 Ft alatt elindulható a saját DXN üzletünk

» Tovább a tagsági regisztrációhoz

A csatlakozás után megkapja személyes webirodáját, ahol díjmentesen megigényelheti weboldalait – jelenleg 17 nyelven. A webirodában hozzáfér a különböző üzletépítő eszközökhöz, az online Start képzéshez, több száz órányi videó, hanganyag áll rendelkezésére, hogy tudja mit és hogyan érdemes csinálni.

Ezen kívül csapatunk tagjainak elindítottunk külön egy “internet marketing” blogot is, ahol gyakorlatias tanácsokat, tippeket, “hogyan csináld lépésről-lépésre” útmutatókat adunk reklám, szövegírás, keresőoptimalizálás, blogolás, weboldal készítés, marketing és sok egyéb érdekes témában.

Ön magának dolgozik, de nem egyedül! Kattintson az alábbi linkre és legyen csapatunk tagja!

» Tovább a tagsági regisztrációhoz

További információért forduljon hozzánk bizalommal!