Lingzhi Black Coffee

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

A doboz tartalma 20 tasak x 4,5g
Összetevők: Instant kávé és Ganoderma kivonat.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Tovább a webáruházba


Linghzi Coffee 3 in 1

A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Rendkívül frissítő és egészséges.

A doboz tartalma 20 tasak x 21g
Összetevők: nádcukor, növényi eredetű tejszín, instant kávé és Ganoderma kivonat.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Tovább a webáruházba


Zhi Mocha

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

A doboz tartalma 20 tasak x 21g
Összetevők: növényi eredetű tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, instant kávépor, kakaópor és Ganoderma kivonat. Tovább a webáruházba


DXN Cream Coffee

A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

A doboz tartalma 20 tasak x 14 g
Összetevők: növényi eredetű tejszín, instant kávé, ganoderma kivonat
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Tovább a webáruházba


Maca Vita Café

A nagysikerű Vita Café visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.

A doboz tartalma 20 tasak x 21 g
Összetevők: cukor, növényi eredetű tejszín, instant kávépor, ginszeng por, Maca (Lepidium meyenii) por, Ganoderma-kivonat.  Tovább a webáruházba


Maca EuCafé

A nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

A doboz tartalma 20 tasak x 21 g
Összetevők: növényi tejszín, cukor, instant kávépor, Maca (Lepidium meyenii) por

Tovább a webáruházba


Zhi Cafe Classic

A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni. Kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágyik!

A doboz tartalma 20 tasak x 20,0g
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá 150 ml forró vizet és keverje össze.
Összetevők: kávébab, cukor és Ganoderma-kivonat.  Tovább a webáruházba


Cocozhi

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

A doboz tartalma 20 tasak x 32g
Összetevők: ejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, kakaó, ganoderma kivonat és engedélyezett ízesítő (vanilin).  Tovább a webáruházba


 

Reishi Gano Tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak a tea jó tulajdonságaival rendelkezik: rendszeres fogyasztás esetén a kiemelkedő minőségű Reishi Gano por egészségünket is javítja. A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket és ízesítőket. Frissíti a szellemet és a testet, segíti az emésztést és fenntartja az egészséget.

A doboz tartalma 20 tasak x 2g
Összetevők: Kamélia sinensis, Ganoderma kivonat.  Tovább a webáruházba


Spica Tea

A DXN büszkén bemutatja a DXN Spica Teát, mely öt különböző értékes gyógynövény keverékéből áll és a következő 5 hatást hivatott biztosítani: Csökkenti a testhőmérsékletet, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat és nyugtatja a légző rendszert, karbantartja a májat és annak méregtelenítő funkcióját.

A doboz tartalma 20 tasak x 5g
Felhasználási javaslat: Tegyen egy tasak teát forrásban lévő vízbe és a fogyasztás előtt hagyja ázni 3-5 percig. Egy tasak elegendő egy tea elkészítéséhez.
Összetevők: közönséges gyíkfű (Spica Prunellae), mandarin héj (Pericarpium Citri Reticulatae) , mezei menta (Herba Menthae) , édesgyökér (Radix Glycyrrhizae), Ganoderma lucidum.   Tovább a webáruházba